Fràgil-Difícil al Centre Cultural Caixa Ontinyent

Del 5 al 30 d’abril es va poder visitar la sèrie Fràgil-Difícil a Ontinyent, dins de la mostra Camins d’Art 2018 organitzada pel CPFPA Sant Carles i el curs de Dibuix i Pintura, que es completa amb l’exposició col·lectiva dels alumnes, enguany al voltant de la Diada del 25 d’abril. És la segona vegada que s’organitza l’exposició Camins d’Art, que el 2017 va comptar amb la col·laboració del reconegut artista alcoià Antoni Miró.

Després d’exposar una part de la sèrie en la mostra ‘Palacio 10’ a Àvila, en la Biennal de les Arts ‘Ciutat Vella Oberta’ de València (on va obtindre dos reconeixements), i participar en ‘I Posquin You’ al Centre del Carme Cultura Contemporània, la col·lecció d’obres de la sèrie Fràgil-Difícil es mostra íntegra per primera vegada, gràcies a la cessió d’algunes obres per part de col·leccionistes privats que les havien adquirides.

A la inauguració hi van assistir, a més de l’artista Anna Roig Llabata, el Regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Ontinyent, Àlex Borrell; el director de l’EPA Sant Carles, Vicent Terol; i la professora de Dibuix i Pintura i comissària de la mostra, Maria Carballo.

Inauguració de Fràgil-Difícil a Ontinyent
D’esquerra a Dreta: Anna Roig Llabata, Maria Carballo, Àlex Borrell i Vicent Terol